Jeg likte ikke demoer

Helt siden 1997 og spillet Monster Trucks fra Reflections så har jeg ikke likt demoer. Egentlig så liker jeg de fortsatt ikke, men jeg har blitt bitt av en skikkelig god demo igjen. For de som er så heldige og har fått oppleve det glade 90 tallet og Playstation på sitt beste, de husker kanskje akkurat dette spillet. Akkurat som i dag så tiltet folk den gang over spillet Monster Trucks, ikke så rent ulikt et spill som kom på markedet i nyere tid som heter No man's sky. Demoen til Monster Trucks var helt fantastisk og vi gutta spilte demoen døgnet rundt. Selv flere karer fra "mopedmafiaen", ja dere har sikkert lest om dem i dagbladet, kom på besøk kun for å spille Monster Trucks. Og når selve spillet kom var det gjort så store forandringer på spillet og fysikken i monster truckene at folk ble helt krakilsk. Det er grunnen til at jeg stort sett har holdt meg unna demoer en periode, hvis man kan kalle 19 år for en periode..

 

Men nå har altså Nioh Beta demoen kommet og jeg klarte ikke la være å spille denne. Jeg skal innrømme at jeg spilte Alpha demoen også og rådigget den. Nå håper jeg bare at det ikke blir gjort noen forandringer i spillet til det kommer ut, for dette synes jeg personlig har stort potensiale.

 

2 kommentarer

AndyLonn

01.09.2016 kl.11:34

Jeg kjøpte Zone of The Enders ene og alene for å få tilgang til tidenes Demo. Tanker Chapter fra Metal Gear Solid 2

Dr Madnar Petrovich

01.09.2016 kl.13:00

AndyLonn: Zone of the Enders var nå absolutt ikke noe dårlig kjøp den gang vil jeg påstå. Og tanker demoen var jo en saftig bonus, eller ZOE var en fin bonus i ditt tilfelle kanskje.

Skriv en ny kommentar

Dr Madnar Petrovich

Dr Madnar Petrovich

35, Samnanger

Familiemann, friluftsmann, gründer og gamer. En kombinasjon som stort sett gjør hverdagen spennende og utfordrende.

Kategorier

Arkiv

hits