Virus og et dårlig spill

Jeg trodde ikke at jeg noen gang skulle få et skikkelig vaskeekte virus på datamaskinen. Jeg som aldri er innom lugubre sider eller noe som.. Ligner. Det skulle altså vise seg å bli noe så uskyldig som en "video converter" som skulle bli skyld i min elendighet, en kjedelig erfaring. Jeg tar bare det med videre som lærdom og fortsetter å lage videoer.

I min søken på billige og skumle spill kom jeg over en skikkelig uslipt perle. Den er så uslipt at jeg tror pinade ingen noen gang kommer til å gidde ta på seg den jobben. Likevel må spill prøves, man må gi de en sjanse. Og det kommer jeg nok til å fortsette med, og finne spill som kanskje få og ingen andre har brydd seg med. Nå fant jeg ut i ettertid at selveste, hva er det han heter? Power toy? Chewie boy? Vel, han der svensken. Han hadde i alle fall omtalt dette som et fryktelig bra spill. I beg to differ, sir!


 

2 kommentarer

Toril Gyldenskau

19.07.2016 kl.10:46

Haha. Jeg har samme erfaring med Cry of Fear. Det er morsomt de første 15 minuttene, og så skjønte jeg ikke hva jeg skulle gjære videre. Nå har jeg lurt på det i noen år. :p

Dr Madnar Petrovich

19.07.2016 kl.14:07

Ja det ble rett og slett for meningsløst og løpe rundt å lete etter hint som er altfor dårlig integrert i spillet. Det ødelegger det som skulle forestille en skummel atmosfære, haha, og ødelegger for flyten i spillet.

Skriv en ny kommentar

Dr Madnar Petrovich

Dr Madnar Petrovich

35, Samnanger

Familiemann, friluftsmann, gründer og gamer. En kombinasjon som stort sett gjør hverdagen spennende og utfordrende.

Kategorier

Arkiv

hits